Latest Testimonials

A nappalink kialakításából adódóan nehezen bútorozható. A készen kapható, illetve elemekből összeválogatható kanapék így kiestek... Ekkor találtam rá Péterre és kedves feleségére. Ők nagyon kedvesen és szakmailag teljesen felkészülten álltak az extrém, néha már-már bugyuta elképzeléseimhez. Péteren az első pillanattól látszott, hogy a hülye ötleteimet kihívásként éli meg és mindent meg tesz, hogy a nem mindennapos elképzeléseim ellenére is elégedett vásárlójuk legyek. A bármilyen méretre gyártás és bármilyen kiegészítő elkészítése ‼️ NEM csak reklámfogás náluk ‼️ ezt a mi bútorunknál maximálisan bizonyították! Míg Péter a kanapé minden milliméterével, vasalatával, rugózásával, szivacsaival nagyon magas színten felkészült, addig a párja sokat segített a színek, szövetek, stílusok, takaríthatóság átbeszélésével, szövet kiválasztásával kapcsolatban. A bútor időben elkészült, profi csapat szállította házhoz, szerelte össze. Maximálisan elégedettek vagyunk! Köszönjük Bútortár! Ha valaki kanapé vásárlás előtt áll, mindenképp nézzen be hozzájuk, ha a készen kapható kanapék nem passzolnak a lakásba, akkor meg nem is érdemes máshova menni....Ja, és hab a tortán, hogy az egyedi igényeink ellenére is jóval kevesebbet fizettünk, mint más "nevesebb" kanapékereskedés sztenderd méretben kapható termékei.

--Tényleg egyedi gyártók--

A vásárlási folyamat nagyon gördülékenyen ment. Az üzletben a cégvezető házaspár fogadott, és minden vásárlót kávéval, vízzel kínáltak. Számos ágy és kanapé van kiállítva, így sokat ki lehet próbálni. Mivel egyedi gyártással foglalkoznak, a kiállított bútorok is teljesen testre szabhatók. Az úr maximálisan érti a szakmai oldalt, a hölgy pedig nagyon kedvesen segít a legszebb és legmegfelelőbb szövet kiválasztásában, ha nehéz a döntés. Miután minden igényt megbeszéltünk egy megrendelő papírra részletesen leírtunk minden igényt és szándékunk komolyságát egy kb. 30%-os foglaló kifizetésével erősítettük meg. 6-7 hetes szállítási határidőt vállaltak az U alakú kanapéra.

--Imádom--

Épségben megjött a kanapé. Nagyon szép lett, köszönjük.

--Hello Péter--

Gyönyörű kanapé egy gyönyörű helyre került ami méretben pont jó lett.

--Nagyon kényelmes--

Hozzáértő, kedves kiszolgálás! Mindenre van megoldás ????

--Köszönjük :)--

Nekem nagyon pozitív tapasztalatom volt ezzel a hellyel kapcsolatban. Nagyon segítőkészek voltak, nem sajnálják az időt az ügyfélre, gondosan átbeszélnek mindent, és leegyeztetnek az utolsó pontig többször, hogy biztosan minden úgy legyen ahogyan a vásárló szeretné, ami számomra nagyon szimpatikus volt, és mindemellett gyönyörű, minőségi bútoraik vannak!????

--Nagyon kényelmes imádunk rajta aludni--

Nagyon szépen köszönjük a kanapét, tökéletes. Pontosan ilyet szerettünk volna :)

--Szia Péter--

Ebben az üzletben sikerült a mi igényünknek megfelelően összeállítani és legyártatni azt az U alakú ülőgarnitúrát amilyenre vágytunk. Egy jó minőségű,gyönyörű terméket kaptunk. Mindenkinek ajánlom !!!

--Tényleg jó lett--

Mutatás 1-től 8-ig 8 termékből (1 oldal)

Másolás védelem © Butortar.eu. Minden jog fenntartva. Adatkezelési Tájékoztató