Egyedi méretű kárpitos bútor jelentése

Bútortár – az egyedi méretben kérhető kárpitos bútorok gyártója.

Üdvözöljük a Bútortárban!A lakberendezési trendeket követve a vásárlóink rendelkezésére álló tereket lehetőség szerint kihasználva, minőségi kárpitos bútorokat készítünk a piaci viszonyokhoz képest megfizethető áron.

Fedezze fel a Bútortár varázslatos világát, ahol időszakos kedvezményekkel, akciókkal, nyereményjátékokkal várunk minden kedves érdeklődőt, valamint korábbi vásárlóinkat egyaránt.

Az általunk gyártott kárpitos bútorok egyedi méretben történő gyártása lehetőséget nyújt arra, hogy a bútorokat teljesen személyre szabottan készítsük el az Ön részére, az egyedi igényeit, valamint a rendelkezésére álló szabad helyeit figyelembe véve. Ez azt jelenti, hogy a bútorok méretei, ülőfelülete, formája, stílusa és anyagválasztása teljesen testre szabható azért, hogy az elkészült termék maximálisan illeszkedjen az adott térhez és az ügyfeleink elképzeléseihez.

Az Újpesten található bemutatótermünkben kipróbálhatja az általunk gyártott terméket, melyek alapján ki tudja választani az Ön és kedves családja számára legmegfelelőbb kárpitos bútort. Legyen az U-alakú ülőgarnitúra, sarokkanapé, egyenes kanapé, állandó alvásra gyártott kanapé, franciaágy, boxspring ágy, valamint kontinentális ágy.

Fontos, hogy lehetőség szerint úgy látogasson el a bemutatótermünkbe, hogy először mérje le a rendelkezésére álló szabad területet, ahová a terméket el szeretné helyezni. A maximális szélesség és hosszúság fogja meghatározni a beilleszthető bútor típusát. Fontos, hogy az adott teret mindig komplex módon vizsgáljuk, ezáltal nem árt, ha tisztában van azzal, hogy milyen magasságban helyezkednek el az ablakok, milyen széles a bejárati ajtó, a beltéri ajtók, a folyosó, milyen egyéb befolyásoló tényezők (pl. radiátor, egyéb fűtőtestek, lépcsők stb.) határozzák meg az adott teret.

Nálunk a legtöbb garnitúránál alapfelszereltség az ágyneműtartó és az ágygép, ezekért plusz felárat nem számítunk fel. Amennyiben Ön igazán strapabíró, masszív terméket szeretne, lehetősége van fix-es kivitelben kérnie az összes termékünket.

Az egyediség a Bútortárban nem csak egy szó, hanem a valóság. Nálunk azon kívül, hogy Ön határozza meg a bútor szélességét és hosszúságát, Ön tudja eldönteni az alábbiakat is azért, hogy igazán egyedi, az Ön igényeinek maximálisan megfelelő kényelemben legyen része hosszú éveken keresztül:

 • Ön választja ki az ülőgarnitúrán lévő lábakat. Tudjuk, hogy sokan szeretnének magas lábakat a robotporszívó miatt, azonban a legtöbb bútorüzletben elfelejtik, hogy számos olyan élethelyzet adódik, amikor a stabilitás az, ami hosszú évekig megnöveli a termék felhasználhatóságát. Minden háziasszony tisztában van azzal a ténnyel, hogy a porcicák a legelképesztőbb helyekre is képesek beférkőzni, ezért mindig nagy dilemma a lábválasztás. De mi azért vagyunk, hogy ebben is a segítségére legyünk. A pro és kontra érvek felsorakoztatásával biztosan megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb bútorlábat.

 • Ezt követően Ön fogja kiválasztani a doboz stílusát, ami lehet egyenes klasszikus vonalvezetésű, domború modern kialakítása, extra szivaccsal ellátott, esetleg díszvarrással díszitett. Lehetősége van olyan dobozt választani, ahol a kárpitozás megosztott, ami igazán egyedivé tudja varázsolni a kiválasztott garnitúráját. Ne aggódjon a kiválasztáshoz segítséget nyújtunk, ezeket a variációkat mind meg tudja tekinteni a bemutatótermünkben.

 • Az ülőfelület sokak számára rendkívül nagy dilemmát szokott okozni. Az összes általunk gyártott ülőgarnitúrát kérheti kemény habszivaccsal, ami a derékfájás ellen a legideálisabb tartást biztosítja. Választhatja a hagyományos lágy habszivacsot, vagy kérheti a nagy rugalmasságú prémium HR-habszivacsot, ha a maximális komfortérzetet helyezi előtérbe.

 • Egyedi garnitúráknál lehetősége van kiválasztani a rugó fajtáját, ami lehet hullámrugó, vagy az állandó alvásra gyártott erősített bonell rugó.

 • Ön tudja kiválasztani az ülőfelületen található díszvarrás stílusát. Természetesen ebben az esetben is készséggel állunk rendelkezésére a legmegfelelőbb varrás, valamint tűzés kiválasztásában. A kevesebb néha több elvét követve nekünk is az a célunk, hogy a lehető legoptimálisabb terméket készítsük el a vásárlóink számára.

 • Ön tudja kiválasztani a karfa magasságát, szélességét, formáját és stílusát. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem mindenkinek fér be több méteres garnitúra, ezért a rugalmasság elvét követve már 10 cm-es szélességben is igazán stílusos és kényelmes karfát tudunk készíteni.

Természetesen a termékpalettánk között kedvére választhat a párnás, vagy relax fejtámlás garnitúráink közül. Büszkék vagyunk arra, hogy az országban nálunk fogja megtalálni a legtöbb variációban elkészített multirelaxos garnitúrát, melynek sajátossága a relax fejtámla, relax kartámla, valamint az előre-hátra mozgatható háttámla.

A multirelaxos ülőgarnitúrák nagy előnye, hogy ezeknél a garnitúráknál az eltérő magasságú családtagoknak sem kell kompromisszumot kötniük. Az előre hátra mozgatható háttámla miatt mindenki meg fogja találni a számára ideális ülőfelületet akár már egy kisebb méretű sarokgarnitúra esetében is. A többi gyártóhoz képest mi dupla vasalattal készítjük a háttámlákat azért, hogy a vásárlóink hosszú évekig tudják élvezni a bútoraink nyújtotta kényelmet.


Az ágyak esetében hasonlóképpen működik a termék kiválasztása:Ön határozza meg az ágy szélességét és hosszúságát. Nálunk lehetősége van 200 cm széles és akár 220 cm hosszú ágyat is kérnie. Akkor se keseredjen el, ha a sztenderd mérettől kisebb ágyat szeretne, bátran forduljon hozzánk bizalommal, nem ismerünk lehetetlent.

 • Ön választhatja ki az ágyakon lévő lábakat.
 • A doboz formáját, ami lehet egyenes klasszikus vonalvezetésű, domború modern kialakítású, valamint díszvarrással, tűzéssel ellátott.
 • Ön tudja kiválasztani azt, hogy a doboz milyen erősítést kapjon, attól függően, hogy mennyire masszív terméket szeretne.
 • Ezt követően Ön választja ki, hogy a doboz hány részből álljon, a könnyebb szállíthatóság érdekében.
 • Betétes, valamint ágyrácsos kivitelben is kérheti az ágyainkat, a boxspring ágyak variációja végtelen.
 • Lehetősége van arra, hogy az ágybetétet akár 2 részből készítsük el.
 • Ha betétes ágyat szeretne, akkor Ön választja ki a betétben lévő szivacsot.
 • A legkeményebb kifejezetten derékbántalmak ellen készített szivacsoktól elkezdve, a prémium kategóriás HR nagy rugalmasságú szivacsokig lehetősége van bármelyik szivaccsal kérni a kiválasztott ágyat.
 • Dönthet úgy, hogy az ágyat matrachuzattal, vagy különböző Ön által választott anyaggal húzzuk be.
 • Ön dönti el, hogy milyen legyen az ágy háttámlája. A háttámla magassága, szélesség és vastagsága is az Ön döntésén múlik, a rendelkezésére álló szabad terület figyelembevételével.
 • Felár ellenébe szívesen készítünk Önnek kárpittal bevont éjjeli szekrényt.
 • Ha szeretné, akkor akár LED világítást, éjjeli lámpát, vagy kapcsolót is bele tudunk szerelni a kiválasztott ágyba.

A bemutatótermünket igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a fent felsorolt összes lehetőséget be tudjuk mutatni a kedves vásárlóink számára.

Ezt követi a tapasztalataink alapján talán legmeghatározóbb és legidőigényesebb döntés.

Mi magunk is szeretjük a szépet, az igényességre törekszünk, ezért az otthonunkat igyekeztük úgy kialakítani, hogy a takarítás a lehető legkevesebb időt vegye el a pihenéstől. Ezért pontosan tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy a bútorokra kiválasztott kárpit gondos odafigyelést igényel.

A bemutatóteremben több mint 100- féle szövetből, és több mint 1000- féle színből tudja kiválasztani az Ön számára legideálisabb anyagot azért, hogy a kiválasztott bútor az Ön ízlését tükrözze.

Az országban egyedülálló módon nálunk találja meg a legmagasabb minőségű alapkategóriás szöveteket. Ezeket a kárpitokat a tulajdonos nagy gondossággal saját maga választ ki a legnagyobb szövetgyártók kínálataiból azért, hogy mindenki megtalálja számára a legmegfelelőbb bútorszövetet.

Azoknak, akik a prémium minőséget kedvelik, számos olyan rendkívül magas kopásállósággal rendelkező szövetet tudunk biztosítani, melyek Easy Clean réteggel vannak ellátva a könnyebb takarítás érdekében. De megtalálhatóak nálunk a vízlepergetős - Water Repellent, kisállatbarát - Pet Friendly szövetek /melyekről a kisállat szőre egy mozdulattal lesöpörhető - stain and pet hair resistant/, vagy a bababarát könnyen takarítható, továbbá égéskésleltetett, környezetbarát szövetek egyaránt.

A bemutatótermünket úgy alakítottuk ki, hogy lehetősége van nem csak szövetminták alapján dönteni. A kiállított garnitúrák többségén azokat a prémium kategóriás szöveteket találja, melyeket jó szívvel ajánlunk. Lehetősége van egy garnitúrán belül kipróbálni azt, hogy mennyivel komfortosabb érzetet nyújt egy prémium kategóriás szövet.

Egyedi méretű kárpitos bútoraink magyar gyártósoron készülnek, minőségi bútorgyártásra törekszünk azért, hogy kényelmes, praktikus személyre szabott ülőgarnitúrát és ágyat tudjunk készíteni a kedves vásárlóink részére.

Látogasson el hozzánk, ahol az üzlet tulajdonosa több éves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésére. A kárpitos bútorok kiválasztása során megtapasztalhatja a minőségen túl azt az odafigyelést, amit a kedves vásárlóinknak nyújtunk.

Várjuk szeretettel Újpesti bemutatótermünkben, tegye otthonát személyessé és különlegessé a mi segítségünkkel.Üdvözlettel:
BútortárMásolás védelem © Butortar.eu. Minden jog fenntartva. Adatkezelési Tájékoztató