Lépjen kapcsolatba velünk!

Itt talál minket

Címünk


Bútortár Bútoráruház
1047 BUDAPEST, BAROSS UTCA 75-77. I. emelet
Elérhetőség:
+36704178485

Hívható minden nap 9:00-19:00 között

Amennyiben nem tudjuk fogadni hívását, későbbi időpontban visszahívjuk.

Email címünk:
info@butortar.eu

Nyitvatartás:
Hétfő: 10:00 - 16:00
Kedd-Péntek: 10:00 - 18:00
Szombat: 10:00 - 15:00
Vasárnap: 10:00 - 12:30

Írjon nekünk


Hogyan jut el hozzánk!

Üzletünk Újpesten a Baross utca 75-77. szám alatt az I. emeleten található. Amennyiben zárva találja a fekete úszó kaput, hívja a +36 70 417-8485 telefonszámot és nyitjuk a kaput.


Autóval érkezőknek: Autóikat a Baross utcában tudják leparkolni, ahol a parkolás jelenleg díjmentes. A telep ipari terület, a folyamatos rakodási és építési munkálatok miatt javasoljuk a gépjárműveiket az utcán található parkolókba elhelyezni. A parkolást követően a fekete úszó kapun tudnak bejönni a telepre, a telepen kövessék a „BÚTOR” feliratot. A bemutatótermünket az I. emeleten találja.


Gyalogosan érkezőknek: A fekete úszó kapun betérve rögtön balra kell fordulniuk a mélygarázsok lehajtói mellett elhaladva az épület bal oldalán találják az épület bejáratát. A főbejáraton betérve a lépcsőház I. emeletén találják a bemutatótermünket.


Tömegközlekedéssel érkezőknek: A legegyszerűbben Újpest központtól a 147-es busszal vagy a 30-as busszal tudnak eljutni hozzánk. A Mildenberger utca megállójánál kell leszállniuk. Ezt követően a fekete kapun betérve kövessék a „BÚTOR” feliratot.


Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal: + 36 70 417 84 85 / Bútortár, Péter/


Amennyiben messziről érkezne hozzánk, mindenképpen javasoljuk előtte a telefonon történő egyeztetést. A környéken lévő outletekkel ellentétben kisebb bemutatóteremmel rendelkezünk, azonban a kiállítóteremben lévő termékek úgy kerültek kiválasztásra, hogy a piacon lévő összes formájú, kialakítású, szerkezetű kárpitos bútort képesek vagyunk egyedi méretben elkészíteni több, mint 100-féle anyagban és több, mint 1000-féle színben az Ön igényeire szabva. Nálunk valóban egyedi méretben készülnek el a kárpitos bútorok, minden terméket úgy készítünk, mintha a sajátunkat gyártanánk. Jöjjön el hozzánk és tapasztalja meg hogy milyen érzés az, amikor az Ön egyedi stílusa otthonra talál.


Üdvözlettel:
Péter, a Bútortár tulajdonosa

Másolás védelem © Butortar.eu. Minden jog fenntartva. Adatkezelési Tájékoztató