A kárpitos bútorok varázsa: Egyedi méretben rejlő végtelen lehetőségek

A kárpitos bútorok varázsa: Egyedi méretben rejlő végtelen lehetőségek

Amikor egy kényelmes és esztétikus otthont képzelünk el magunk előtt, akaratlanul is a jó ízlés szerint kiválasztott bútorokon akad meg a szemünk. A legnagyobb varázslat valószínűleg a térhez tökéletesen passzoló egyedi méretű kárpitos bútorokban rejlik. Engedje meg, hogy bemutassam azokat az érveket, ami miatt érdemes elgondolkodnia ezen a lehetőségen az otthona berendezéséhez.

  • Kifinomult helykihasználás: Teremtsünk tágas tereket kis alapterületeken
    Mindannyian tudjuk, hogy otthonunk mérete nem mindig egyezik meg az elképzeléseinkkel. Az egyedi méretű bútorok azonban valódi megoldást kínálnak. Gondoljunk például egy szűk nappalira, ahol minden négyzetcentiméter számít. Az egyik oldalt szekrények, a másik oldalt a konyha és az étkező, a következő oldalon az teraszajtó határolja be a teret. Mindezek mellett egy többtagú család amikor vendégeket fogad muszáj megoldaniuk, hogy mindenki kényelmesen elférjen a családi ebédek utáni beszélgetések során. Az erre a térre megtervezett kárpitos bútorok valóban csodát tehetnek, tökéletesen kihasználva a rendelkezésre álló teret. Ebbe a térbe a legmegfelelőbb választás egy olyan U-alakú ülőgarnitúra, mely több ágyneműtartóval, ágygépes elemmel rendelkezik, ha esetleg éjszakára is maradnának a vendégek. A multirelaxos ülőgarnitúrák sajátossága, hogy a mozgatható háttámla miatt az alacsonyabb és a magasabb személyek is komfortos ülőfelületen pihenhetnek.



  • Az egyensúly művészete: Bútorok, melyek harmóniába hozzák otthonát.
    Az otthoni környezetünk harmóniája és stílusa közvetlen hatást gyakorol a hangulatra és a kényelemre egyaránt. Az egyedi méretű bútorok lehetővé teszik, hogy pontosan azokat a darabokat helyezzük el otthonunkban, melyek összhangban vannak egymással és a többi berendezéssel. Egy jól megválasztott bútor olyan, mintha a helyére született volna és ezzel egyidőben saját stílusunk is érvényesül. Tapasztalataink szerint általában a férfiak azok, akik több időt fordítanak a termékek felépítésének megismerésére, a felhasznált anyagokra. A nők ezzel ellentétben rendkívül ügyesen tudják kiválasztani az adott térbe elhelyezendő bútor stílusát, formáját, valamint a bútor kárpitozására felhasznált anyagot. A bútorszövetek színes választéka számos kérdést vet fel a vásárlókban. Nálunk a Bútortárban kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy a kiválasztott bútorra minden igényt kielégítő bútorszövet kerüljön.



  • A személyiség megjelenése: Egyedi bútorok, melyek történetet mesélnek
    Az otthonunk berendezése nem csupán a személyiségünket és érdeklődési körünket tükrözi, hanem a történetünket is elmeséli. Az egyedi méretű kárpitos bútorok egyedivé teszi otthonunkat és egyúttal rólunk is mesélnek. Legyen szó egyedi tervezésű kanapéról, mely a szabadidős tevékenységeinket tükrözi, vagy egy megfelelően kiválasztott franciaágyról, mely az elegancia, stílus és kényelem tökéletes ötvözetét hozza el. A nappalink meghatározó és egyben központi eleme a kanapé, a társasági élet színhelye, ahol a családosok a legtöbb szabadidejüket töltik. Az ülőgarnitúrának alkalmasnak kell lennie több személy elhelyezésére, ugyanakkor nem árt, ha vendégágyfunkcióval van ellátva és olykor alkalmas arra, hogy elnyelje az évek során felhalmozódott ritkán használt tárgyainkat. Az ágy a pihenés és regenerálódás szent helye, a franciaágy pedig ezen élményben a luxus és kényelem tökéletes megtestesítője.



  • Az egyedi bútorok varázsa a saját otthonában
    Miért kellene beérnünk a német másodosztályú, vagy akár a lengyel tömegtermelésű sorozatgyártás során készült bútoráruházak, outletek kínálatával, amikor a lehetőség adott arra, hogy saját elképzeléseink alapján hozzuk létre az otthonunk enteriőrjét?
    Az egyedi méretű kárpitos bútorok olyan potenciált rejtenek, melyeknek csak a képzelet szabhat határt. Sokszor találkozunk azzal, hogy a több száz kiállított termékkel rendelkező bútorüzletek úgy hirdetik magukat, hogy egyedi méretben gyártanak. Azonban mindenkit arra kérünk, hogy a hirdetéseket legyenek szívesek figyelmesen átolvasni. Az, hogy egy ülőgarnitúrára nem kerül felszerelésre a karfa, nem jelent egyedi méretben történő bútorkészítést. Számos esetben látjuk, hogy a franciaágyak esetén feltüntetett rendkívül kedvező akciós ár a 100 cm széles ágyakra vonatkozik, ebben az esetben egy 160 cm sztenderd ágyszélességű termék kereskedelmi ára akár magasabb is lehet a piaci árnál. Fontos a körültekintés, a hozzánk betérő vásárlók többsége számos esetben nyugtázza, hogy az egyedi méretben történő bútorkészítés nem kerül többe.



  • Az egyedi bútorok egy új világot nyitnak
    Ez a bejegyzés csak egy pillanatnyi betekintést nyújt az egyedi méretű kárpitos bútorok világába. Ezek a bútorok nem csupán praktikusak és esztétikusak, hanem olyan személyes érintettséget és sajátos stílusjegyeket hoznak otthonunkba, melyekkel a tömegtermelésű alternatívék nem mérhetőek össze. Ha kíváncsi arra, hogy hogyan teremtheti meg saját egyedi kárpitos bútorait - legyen az ágy, vagy ülőgarnitúra - melyek kifejezik személyiségét és harmóniát hoznak otthonába, látogasson el hozzánk Újpesten található bemutatótermünkbe és fedezze fel az egyedi bútorok varázsát Ön is.



Másolás védelem © Butortar.eu. Minden jog fenntartva. Adatkezelési Tájékoztató